Saturday Evening

Datum:  2007-12-15 Klockan:  21:13:24
Vaknade ganska sent idag, kommer inte riktigt ihåg vilken tid men det var alldeles för sent iallafall. När jag kom upp så hade pappa varit iväg och shoppat en SodaStream och GuitarHero 3 till Xbox 360. Eftersom jag har xboxen i mitt rum för tillfället så provade han det där. Det var rätt så svårt men mycket roligare än sånna där dansspel utan dansmatta ni vet. När man bara ska sitta och trycka på knappar. Hatar sånna spel. Men anyway, gjorde också lite på läxan vi hade fått eftersom vi har studiedag på Måndag. Vi ska skriva om en låt vi gillar och min är "What Hurts The Most" med Rascal Flatts. ÄLSKAR den där låten. Älskar country överhuvudtaget.

Kvällens film kommer nog bli Eastern Promises med Viggo Mortensen. Har hört att man kommer få se Viggo helt naken i den filmen och det får man ju bara inte missa. Okej, det är ju inte bara därför jag ser den, den verkar ju väldigt spännande. Att få se Viggo som rysk maffiamedlem är ju något alldeles extra, eller vad tycker ni?
Här är filmbeskrivningen från undertexter.se:


Anna är en idealistisk ung barnmorska som inte skyr några medel för att ta reda på sanningen om en rysk flicka som dör i hennes armar under en förlossning. De enda ledtrådarna som Anna har är innehållet i flickans handsväska - en dagbok och en tändsticksask. Det hela leder Anna rätt till den ryska maffians innersta kretsar där hon presenteras för dess nyaste medlem Nikolai. Vad Anna inte har en aning om är att Nikolai är den som tar hand om "det som blir över", det vill säga, han är mannen som säkerställer att lik är omöjliga att identifiera och som ser till att mördarna inte går att spåra. För att göra det hela ännu värre visar det sig att dagboken Anna har tagit hand om innehåller bevis mot Nikolais chef, samtidigt som det i den finns information som kan hjälpa till att
rädda livet på många människor.


image225

KOMMENTERA



Namn:
Remember Me?

Din Bloggadress, tack! =D

Säg vad du har på hjärtat, vännen! =)