Då är det alltså åter nyårsafton...

2007-12-31 @ 19:10:45


Idag steg jag upp sent som jag har gjort med alla dagar nu på lovet. Och just nu är jag och Tobban ensamma hemma eftersom resten av familjen åkte till kusinerna. Varför inte vi inte följde med beror på att kusinernas hund, en schäfer, sist vi var där bet Toby och skrämde halvt ihjäl på honom när han var liten(jag har inget emot schäfrar så men jag blir jävligt pissed off när människor köper en schäfer och inte kan uppfostra den på rätt sätt). Så, som ni kanske förstår så måste deras schäfer vara väldigt osäker på sin plats i familjen, jag ser ingen annan anledning till att den gör sådär.

Och så finns det en annan sak som gör mig riktigt förbannad och det är när massa snorungar smäller smällare precis där man ska gå med hunden, (även fast Toby inte är skotträdd) så vill man ju inte få en smällare rakt på sig eller hur?
image232
Nog om saker som irriterar mig, det är ju som sagt New Years Eve som det heter i staterna. Och det är ju en kväll då alla super sig hejdlösa på alkohol av alla dess slag. Nått som inte intresserar mig ett dugg faktiskt. Ni må tycka att jag är "tråkig", det skulle nog dom flesta tycka. Men det bryr jag mig inte om, för jag tänker då inte bryta mot mina principer. Och dom är att alkohol, droger och cigaretter är nått jag ALDRIG kommer att använda, dom där tre sakerna klarar man sig faktiskt utan.

Nu ska jag njuta av Nyårsaftonen på mitt sätt, genom att kolla på någon härlig film och bara mysa.
Hoppas ni får en trevlig Nyårsafton, vare sig ni dricker eller inte.

HAPPY NEW YEAR
from me =P

Mina två drömjobb är och kommer alltid att vara....Obducent och Kriminaltekniker

2007-12-27 @ 23:25:59


image230Japp, ni läste rätt.
Det där är mina två drömjobb.

Ni tror säkert nu att jag vill bara bli det eftersom jag ser på serier så som CSI Miami och NCIS. Men där har ni fel! Iallafall när det gäller obducent. Jag ville bli obducent långt innan jag såg på kriminalserier. Jag har nämligen alltid tyckt att det har varit lite intressant med döda kroppar, vet ej varför men så är det. Det konstiga är ändå att samtidigt så kan jag knappt tänka på döden men ändå så vill jag bli obducent very badly. Fast man måste gå läkarlinjen innan tror jag och det känner jag är inget för mig. Så det får förbli en dröm helt enkelt.

Lionel Ritchie- I Call It Love

2007-12-21 @ 12:45:30




 Jag höll på och kollade efter info om Adam Rodrigez på wikipedia när det stog att han var med i den här videon. Så eftersom jag gillar honom så mycket så var jag tvungen och kolla. Jag är inget vidare stort fan av Lionel Ritchie, visst hans låtar är bra, det kan jag inte neka till. När jag såg videon så fastnade jag direkt för låten, väldigt bra låt må jag säga. Lyssna ni också!

David Caruso

2007-12-21 @ 12:29:12


image229







David Caruso
, mest känd från CSI Miami som Horatio Caine. Han är född 1956 och är ett år yngre än min pappa. Han är en av mina personliga favoriter. Just because, han är rödhårig och att han har en speciell dragningkraft eller hur man ska förklara det. Och när man ser honom i CSI Miami som Horatio så nästan ryser man för att han spelar så bra.


Första dagen på jullovet

2007-12-21 @ 10:38:17


Jaha, då var det alltså första dagen på jullovet för mig,  känns faktiskt väldigt skönt men vet inte riktigt vad man ska göra med all sin lediga tid.
Igår var min kompis Madde här hemma hos oss till, ja vad var den? halv två, ungefär tror jag. Så jag gick och la mig sent, men vart väckt av mamma för att gå ut med Toby. Så nu ligger jag här i min soffa och slappar. Solen skiner härligt in, så att man längtar ännu mer till våren.
Det var allt från mig, for now...

I'm addicted to.....Go figure..

2007-12-19 @ 23:54:42


...CSI Miami och NCIS.
Det är sant, håller på och kollar på dom där seriena som en galning. Är heeeelt fast!

image227


image228

Mest gillar jag Jethro Gibbs och Horatio Caine, dom är ju värsta coola. Inget verkar kunna knäcka dom inte. Plus att dom nästan alltid får som dom vill. Det skulle vara kul om dom kunde kombinera dom där två serierna för ett avsnitt eller nått. Som dom gjort med CSI NY och CSI Miami.
Aja, måste kolla på ett avsnitt av NCIS till innan jag går och lägger mig.
Imorgon är det nämligen sista dagen i skolan, sen är det jullov! Yippie!!


Toby 1år

2007-12-18 @ 18:10:50


image226

Igår fyllde lilla Toby 1år,
jag skriver det idag eftersom blogg.se krånglade igår så då kunde jag inte skriva.
Idag kom han till skolan efter 15.00 med min syrra och min mamma eftersom vi hade familjefika i skolan.
Var rätt tråkigt faktiskt ( är inte så förtjust i sånt) men Toby gillade det, alla praktiskt taget kastade sig över honom, haha.
Han är populär den lilla plutten =P
Så.....
Grattis Toby Harley Davidson i efterskott =D

Saturday Evening

2007-12-15 @ 21:13:24


Vaknade ganska sent idag, kommer inte riktigt ihåg vilken tid men det var alldeles för sent iallafall. När jag kom upp så hade pappa varit iväg och shoppat en SodaStream och GuitarHero 3 till Xbox 360. Eftersom jag har xboxen i mitt rum för tillfället så provade han det där. Det var rätt så svårt men mycket roligare än sånna där dansspel utan dansmatta ni vet. När man bara ska sitta och trycka på knappar. Hatar sånna spel. Men anyway, gjorde också lite på läxan vi hade fått eftersom vi har studiedag på Måndag. Vi ska skriva om en låt vi gillar och min är "What Hurts The Most" med Rascal Flatts. ÄLSKAR den där låten. Älskar country överhuvudtaget.

Kvällens film kommer nog bli Eastern Promises med Viggo Mortensen. Har hört att man kommer få se Viggo helt naken i den filmen och det får man ju bara inte missa. Okej, det är ju inte bara därför jag ser den, den verkar ju väldigt spännande. Att få se Viggo som rysk maffiamedlem är ju något alldeles extra, eller vad tycker ni?
Här är filmbeskrivningen från undertexter.se:


Anna är en idealistisk ung barnmorska som inte skyr några medel för att ta reda på sanningen om en rysk flicka som dör i hennes armar under en förlossning. De enda ledtrådarna som Anna har är innehållet i flickans handsväska - en dagbok och en tändsticksask. Det hela leder Anna rätt till den ryska maffians innersta kretsar där hon presenteras för dess nyaste medlem Nikolai. Vad Anna inte har en aning om är att Nikolai är den som tar hand om "det som blir över", det vill säga, han är mannen som säkerställer att lik är omöjliga att identifiera och som ser till att mördarna inte går att spåra. För att göra det hela ännu värre visar det sig att dagboken Anna har tagit hand om innehåller bevis mot Nikolais chef, samtidigt som det i den finns information som kan hjälpa till att
rädda livet på många människor.


image225

Happy Birthday, Madeline!

2007-12-13 @ 22:56:12


image224

Idag fyller min bästa kompis Madde 20år. GRATTIS!
Har tyvärr inte hittat någon present jag ska ge henne än men det kommer. I promise!


Even more shopping

2007-12-08 @ 23:57:40


I veckan så beställde jag två spel,ett till Xbox 360 och ett till PS2 image222
och som jag skrev förut så hade jag
spelabstinens eftersom dom två spelen som jag vill ha kommer nästa år.
Som tur var så släpptes det i slutet av november ett spel som heter Kane & Lynch, ni som spelar mycket kanske har hört talas om det? Det är iallafall ett spel innehållande mycket blod och i princip bara en massa skjutande. Jag har faktiskt inte varit så förtjust i sånna spel, förutom GTA dårå. Men GTA är ju ett så kallat free-roaming spel och det det är ju inte det här. Men iallafall, man kan ju spela två så min syrra och jag gör det och det roliga är ju att man måste samarbeta till 100%, så det slutar hela tiden med att vi sitter och skriker på varandra för att vi tar spelet på så stort allvar, jag mest haha.

Det andra spelet är Spyro The Eternal Night. Jag har alltid gillat den där gulliga draken, han är ju väldigt bedårande. Måste också bara säga att det är det svåraste spyro spelet jag har spelat. Mina tummar blir så ömma och jag blir så arg att jag dänger kontrollen in i väggen. Haha, stackars kontroll, den har fått varit med om mycket. Om man skakar på den så låter det som om nått litet är löst där inne. För och inte tala om bitmärkena på den, har en benägenhet att bita kontrollen när det går dåligt i ett spel. Jag vet, jag är lite konstig men det bjuder jag på =)



Nu ska jag nog kolla på nån film eller nått CSI Miami avsnitt. Det är, som ni har märkt, min favoritsysselsättning på helgkvällarna, bara laptoppen och jag. Alone in my room.....

So..See ya some other time,,,suckers! haha, bara på skämt. Kom ihåg det!

Bloggreklam på Playahead

2007-12-02 @ 18:13:55


Nu gör jag även reklam för min blogg på min playahead sida, fixade till en cool presentation alldeles nyss och här är resultatet!

image219

Nu ska jag se på film, Stardust blir det nog eftersom jag har velat se den skitlänge nu
Bye!

GTA IV:Special Edition

2007-12-02 @ 14:39:06


image225

kostar: 1159 kr på gameshop.se plus frakt på 99kr och postförskottsavgift


Igår bokade jag äntligen GTA IV till Xbox 360 men inte bara spelet som jag brukar göra med andra spel utan nu slog jag på stort och bokade GTA IV: Special Edtion. Med det menas att att man får en massa tillbehör som t.ex en rockstar väska, musiken från spelet och en box där man kan låsa in saker m.m

Som det äkta GTA fanet jag är så var jag bara tvungen att köpa det, har ju ändå varit med från början av den här spelserien. Måste bara säga att nu längtar jag ännu mer tills dom släpper det =D

Apple Pie

2007-12-01 @ 22:22:44


Just nu håller min otroligt snälla och duktiga syrra image224
på med att baka en äppelpaj till mig, och till henne själv också förstås!
Jag älskar äppelpaj. Det är verkligen det bästa som finns, med vaniljsås till =D Vi är helt ensamma hemma (om man bortser från djuren då förstås) eftersom mamma och pappa är och hälsar på farmor så imorgon på eftermiddagen kommer dom hem igen.


Snart är äppelpajen klar och då ska vi njuta!