The Next Big Star?

2008-05-26 @ 17:38:54


Den här killen är verkligen något speciellt!
Han kan verkligen sjunga med både en manlig och kvinnlig röst. Och det låter mycket bra också. Väldigt skickligt, tycker jag!






P.S Bilder från kryssningen kommer upp, så fort jag har tid.

Kryssning nästa!

2008-05-22 @ 19:51:27


Imorgon måste jag gå upp kl. 05.00 för jag ska åka på en ålandskryssning med klassen. Så ikväll måste jag lägga mig tidigt, men som om det kommer funka. Det tidigaste jag brukar lägga mig är 24.00. Så jag kommer förmodligen vara helt slut imorgon. Men men, det är sånt man får ta.

Måste hinna med massa saker nu, som att duscha och spela GTA IV. Jag har köpt en kompaktkamera för att systemkameran vågar man ju inte dra med sig på en båt. Så lite bilder kommer det nog komma upp här sen. =D

XOXO
Mariah


image363

Toby Is Back In Town

2008-05-19 @ 22:43:23


image362


Äntligen har Toby kommit hem. Vi har suttit i bilen ända sen jag kom hem från skolan vid halv 4 tiden tills någongång efter kl 20.00. Och jag som hatar att åka bil!, när man var liten var det kul men det har tyvärr försvunnit nu.

Iallafall så åkte vi till Eskilstuna och Strömsholms Djursjukhus och hämtade Toby. Först så kände han inte igen oss men efter en stund så blev han så himla glad när han insåg att det faktiskt var vi!
Han kunde knappt behärska sig, så glad vart han. Svansen nästan gick ur led, haha

Det blev ingen billig vistelse heller för Toby. Hela 36000:- (!) kostade det för allt. Komplikationerna har avlöst varandra i en hel vecka och det har resulterat i denna höga kostnad. Men försäkringsbolaget betalade 29000:- som tur var. Vet inte hur vi skulle ha klarat det annars.  Ioförsig så hade det nog inte blivit någon operation då.

Nu har vi även fått en massa ögondroppar och annan medicin som vi ska ge honom varje dag. Så just nu försöker mamma och syrran lägga upp ett schema på hur vi ska ge allt det där. Jobbigt...
Men det är sånt man får ta när man vill att ens hund ska kunna se, antar jag.

Han har även kvar sina stygn på ögonen som han ska ha i 3-4 veckor och sen måste han ha krage i ungefär lika många veckor.

Även fast det är mycket som måste göras för Toby nu, dom närmaste månaderna så är jag väldigt glad att han är hemma. Min lilla Toby!!

I Miss Him

2008-05-17 @ 00:38:33


I want Toby home now!!! It's so boring here at home without him =(

Happy Birthday! and Bad News

2008-05-14 @ 21:59:36


image361

Calle fyller 9 år idag! Och han förväntar sig mycket gratulationer.

Toby, on the other hand, går det lite sämre för. Han opererade ögonen igår och allt gick bra, tills idag när veterinären ringde och sa att han har en blödning i ena ögat och att linsen på andra ögat hade flyttat sig lite.

Dåliga nyheter om vanligt, verkar inte som om våran familj någonsin kommer slippa denna otur. Först så skaffar vi en blandrashund som senare blir så aggressiv att vi blir tvungna och avliva honom. Sen när vi ska köpa hund igen (Toby alltså)så visar det sig att han har grå starr och kommer bli blind.  Det måste verkligen sitta någon där uppe som verkligen hatar oss och som tycker att vi förtjänar det här.

My Favorites

2008-05-13 @ 23:29:43


Tänkte att jag skulle skriva lite om mina favoritbloggar. Även fast dom flesta redan finns i min länklista längst ner till vänster.

Jag skriver dom inte i någon speciell ordning eftersom det är väldigt svårt att säga vilken som jag gillar mest, jag gillar dom alla lika mycket!

1.  Marias Lilla Blogg
Marias blogg var den som gjorde att jag blev sugen på att lära mig fota mer. För i höstas, då jag hittade hennes blogg ägde jag en systemkamera av märket Samsung, som jag hade köpt hösten innan och som jag knappt använde för att jag tyckte den tog lika dåliga bilder som en vanlig digitalkamera.  Men när jag såg att hon tog så himla fina bilder med en Nikon D40, och med bara kitobjektivet tillhands(!), så bestämde jag mig att den kameran måste jag bara ha. Och jag har inte ångrat mig en sekund sen dess. Plus att hon skriver så intressant och givande så man känner att man bara måste läsa. Hon skriver om sånt som man kanske inte tänker på i första taget. Och så heter hon ju Maria och det måste ju räknas som nåt.
2.  Nevnarien
Nevnarien, eller Elin som hon heter tar lika snygga bilder som Maria och hennes illustrationer är ju breathtaking. Dom är så proffsigt gjorda, vill själv lära mig hur man gör men jag vet inte var man ska börja så..
3.  Kenza
Kenza var faktiskt den första bloggen jag började läsa, och så kanske det har varit för många. Hon fick mig även att vilja börja blogga själv även fast jag innan hade sagt att jag aldrig skulle det.
4. Westerdahl
Eriks blogg gillar jag just för att han skriver många kloka saker, saker som man känner igen sig i och kan relatera till. Intressanta saker helt enkelt!
5.  Sabbaa
Sabbaa's blogg gillar jag för ungefär samma reasons som med Marias och Elins bloggar.


Som ni ser så gilllar jag kreativa människor, och det beror nog på att jag själv är väldigt kreativ...

Djuren på skolan

2008-05-12 @ 21:58:04


image357
    
image358image360

Har inte så mycket och skriva så då känns det lättare och bombadera bloggen med lite bilder jag tog för några dagar sen. Det är Mini och James(tror jag) och Lotta, en av minigrisarna.
Föresten,  vad tycker ni om min nya copyright grej? Jag gillar den iallafall =D

Imorgon ska Toby, min hund operera ögonen. Så önska honom lycka till allihopa!

Big Cats

2008-05-12 @ 20:56:08


image355
Här är puman som jag la upp för någon vecka sen, men då var den bara halvklar. Nu är den helt klar och den ska stolt få pryda min vägg här hemma.

image356
Idag påbörjade jag denna teckning, det ska föreställa ett par tigerögon. Om ni inte skulle se det. Det är meningen att den ska bli ungefär som puman,så att det blir lite som en "stora katter" serie. Men pappret verkar inte riktigt räcka till. Jag vill ju ha med nosen och munnen, men det ser lite trångt ut. Får se hur jag gör. Kanske bara gör ögonen och skiter i resten. Vem vet...

Vila i frid

2008-05-10 @ 16:14:01


image353
Nu har hela min släkt dött, förutom kusinerna dåra. 

Världens mest hatade

2008-05-05 @ 21:33:32


image351


Är det något djur/insekt jag hatar och jag menar verkligen H A T A R. Så är det fästingar. Dom kryper upp på en när man minst anar det och sätter sig fast och börjar suga. Sen att dom sprider farliga sjukdomar gör ju inte saken bättre.
Fästingen på bilden hittade min syrra på hennes golv för någon vecka sen, den hade säkert suttit på Calle eller Toby.

Det finns bara nackdelar med detta äckliga djur. För när man vill ha bort dom så får man ju inte "tafsa" dom på baken för då kan dom spy och när man sen försöker ta bort  dom då bestämmer dom sig för att "mig kan du inte bli av med, du får mitt huvud som minne på att jag suttit här"

Det märkts verkligen att jag hatar fästingar?
Eller hur??

Bee

2008-05-04 @ 22:47:11


image350

Mitt första kort på en insekt, har länge velat ta kort på dom men insekter är ju knappt stilla någonting.
Så i torsdags var jag och min syrra ute med djuren på gräsmattan utanför våra altan.

Då helt plötsligt kom detta lilla bi flygades, han verkade lite trött. Fast det berodde nog på att det var väldigt varmt och att han bar på väldigt mycket pollen. Var ju helt gul om baken, haha

Iallafall, så fotade jag honom snabbt som ögat innan han försvann iväg. Och detta är resultatet!

Har förövrigt tagit en hel massa bilder dom här dagarna, som jag med några förmodligen kommer lägga upp här.
Har även hittat en ny inställning på kameran som gör så att alla bilder som jag fotar när det är soligt ute, blir sådär ljusa och vackra. 

Älskar min kamera, så jävla mycket!

Amazing Voice!

2008-05-01 @ 01:09:33


Declan Galbraith - Tell Me Why