Under Construction

2008-06-29 @ 00:37:15


Jag har hållit på och fixat med bloggen hur länge som helst nu men jag känner att min hjärna inte riktigt är med idag. Det som om jag har glömt allt jag har lärt mig med photoshop, skitknäppt.
Så tills vidare är min blogg under construction.

Mitt bonsaiträd har växt till sig...rejält!

2008-06-25 @ 21:40:39


och allt är tack vare denna lilla pryl.. 

 Den här hunden skäller nämligen när jorden börjar torka ut och det gör att växten inte dör för att man kanske har vattnat den för lite eller för mycket. Smart va?

Piggarna ni ser på bilden här brevid sticker man ner i jorden, ända ner så att det ser ut som om hunden sitter på jorden. Sen är det bara och vattna så fort den säger till.

Mitt bonsaiträd var nära och dö, men så fort jag satte hunden i krukan så började den växa som bara den.



I'm a bookworm!

2008-06-25 @ 01:07:04



Funeral

2008-06-25 @ 00:33:20




Det har nu gått  precis en vecka sen min farmor hade begravning. Skulle ju självklart ha skrivit om det då men som sagt, jag är lat. Besides, det finns väl inte så mycket och skriva om en begravning direkt heller. Mer än att alla grät, utom jag då( fråga mig inte varför).
Men innan begravningen så var vi i farmors hus, det huset hon hade dött i och som nu står tomt tills vi har städat ur det och sålt det. Jag hade en väldigt konstig känsla när jag var där inne, som om hon kollade på oss. Jag tror på spöken så det skulle inte förvåna mig om hon gjorde det.
Det finns en massa mer och skriva om min pappas släkt, skulle kunna bli en hel bok. Men jag tänker inte berätta det här, något måste man ju hålla för sig själv. Ni får helt enkelt vänta på boken, om den nu kommer, haha.

"Is this how it feels like to live freely?"

2008-06-25 @ 00:21:13





Nu har jag precis klarat hela GTA IV. Det känns lite tomt måste jag säga. Sen så finns det inget annat spel som jag brinner för och spela just nu heller. Alla kommer i höst, tråkigt nog. Får nog ta och roa mig med något annat, teckna kanske. Hmm...det har jag inte gjort på länge.

Promenad På Drottningholm

2008-06-16 @ 23:30:02




Ja, som jag berättade igår så var jag i Drottningholm och promenerade med familjen och kusinerna plus deras hund och Toby. Och då fick ju självklart kameran hänga med, har man lagt ut 4000:- på en kamera så ska man ju för fan använda den så fort man får tillfälle. Jag gillar och svära, märks det?
Anyway,
min syrra, jag och Toby sprang iväg på egna äventyr där vid slottet. Det fanns så mycket att fota så man blev helt galen, tog faktiskt runt 120 bilder bara då! Men jag visar bilderna som jag blev mest stolt över här.

Favoriterna är nog den på min syrra i labyrinten och den på Toby. Jag gillar hur ljuset turned out. Och lägg märke till hur min syrras huvud passar in på det där trädet. Coolt på något sätt. Eller hur??


Nu ska jag iallafall krypa ner i min mysiga soffa och kolla på Blade 2. Och mumsa lite på Cheez Balls och godis. Gottegris som jag är. hihi


Ny design åter igen!

2008-06-16 @ 00:53:17


Ja, du...jag trodde jag skulle hinna lägga in några bilder från idag. Jag var nämligen på Drottningholm och gick med familjen och kusinerna, plus Toby och deras hund Beppo. Men nu blev det tyvärr försent, så jag får ta och göra det imorgon.
Nu ska jag nog kolla på första Blade filmen, såå...See ya tomorrow!

Mcdonalds

2008-06-12 @ 19:20:31




Om ni besöker Mcdonalds nu i sommar (som ni förmodligen kommer göra någon gång) så måste ni bara prova den här hamburgaren. Den är himmelskt god!
Jag tror också att den bara kommer serveras under en viss tid, så det är bäst och passa på. Det ska iallafall jag göra!

*Angående kryssningsbilderna så kommer jag inte lägga up dom här som jag skrev förut eftersom det inte blev några bra bilder. Bara så ni vet.

Summer

2008-06-10 @ 22:02:15




Är det något jag gillar extra mycket med sommaren så är det allt härligt gräs, lukten av nyklippt gräs är en favorit. Plus alla vackra blommor som kommer fram. Det är livet det!

Bilderna är tagna med min Nikon D40. Jag har tagit gräsbilderna och min kompis har tagit blombilden.

Tillägnat

2008-06-01 @ 20:55:54


image364