Penelope Recension

2008-03-30 @ 00:09:53


Jag skulle ju berätta vad jag tyckte om filmen igår men det blev inte riktigt av som ni kan se.

Därför tänkte jag göra det nu....

Vad filmen handlade om kan ni ju läsa om i förrförra inlägget

Men anyway..
Jag gillade filmen väldigt mycket, kände verkligen igen mig mycket, konstigt nog.
Det är nämligen så att jag känner mig lite sådär, ful alltså. Känner mig inte riktigt som alla andra, om ni förstår vad jag menar. Asså orden kommer verkligen inte ut, dom bara fastnar. Ni får nöja er med det här sålänge. Är lite trög i huvudet just nu.

Men jag säger iallafall som Benjamin A.K.a Björn Gustafsson skulle ha sagt..........."Den här filmen får 5 utav 5 toastar.......kanonbra!" och så tummen upp
haha

Se hit om du vill köpa en balklänning!

2008-03-29 @ 23:49:21


Min syrra säljer just nu sin väldigt fina balklänning på blocket. Om du är intresserad på hur den ser ut så kan du klicka H Ä R

Penelope

2008-03-27 @ 23:37:14



image326
Just nu sitter jag och spelar Need For Speed igen. Men det har jag bara planerat att göra en stund sen ska jag se på Penelope.

Det är en film om en tjej som födds med ett gristryne istället för en vanlig näsa och ser det hela som en förbannelse. Hon försöker hitta en kille som kan älska henne för den hon är. Men ingen kan ju älska en om man inte älskar sig själv först,  så då beger hon sig ut i världen för att hitta sig själv och kanske även också Prince Charming.

Den verkar väldigt bra och skådespelarna också!
Dom som är med är bla. Christina Ricci, James McAvoy(hottie, hehe) och Reese Witherspoon.

Skriver vad jag tyckte om filmen imorgon...


Laptoptips!

2008-03-27 @ 19:49:57


image325
299:- på kjell.com



Som kanske alla som äger en laptop vet, så kan det bli väldigt varmt när man har laptoppen i knät eller på någon annat mjukt underlag.

Så då kan en laptopkylfläkt komma till användning. Den ser till att laptoppen inte blir för varm och det gör i sin tur att datorn får längre livslängd. Så det är ju bra!

Funderar på att köpa en, kan ju vara en bra investering, eller vad tror ni?

Jag är en äkta nattmänniska

2008-03-26 @ 01:02:45


Jag ska egentligen inte vara uppe såhär sent, det blir lätt att jag går och lägger mig vid 4 då. Men jag kan verkligen inte låta bli eftersom jag är helt fast i Need For Speed Underground 2. Kan helt enkelt slita mig ifrån det. Jag har just köpt en av alla mina favoritbilar i spelet, en Ford Mustang GT. Fan vad jag älskar den alltså!

.....Men jag ska bara köra ett race till, sen blir det till att se på senaste CSI Miami avsnittet. Sen väntar sängen.

Det är bla. Need For Speed spelandet och lite andra saker som har gjort att jag inte har bloggat på några dagar nu.

Men mer om det någon annan dag.

Kram =D

image324

Valross som dansar till Smooth Criminal

2008-03-21 @ 18:52:44




Hilarious!!

"Hon vet vad som är top notch"

2008-03-21 @ 18:44:47



Onsdag med kossor

2008-03-19 @ 23:49:06


Det var egentligen meningen att jag skulle fortsätta och teckna när jag kom hem idag, men så blev det tyvärr inte. Eftersom jag för det första inte kom hem förän vid fem sen så fastnade jag vid datorn och bloggen. Gjorde som ni kan se om designen lite, och det tog sin lilla tid kan jag säga.

Jag brukar ju som bekant sluta vid tre men idag vart det ändrade planer. För vi var nämligen på en gård med kor från 13.00 till 16.00.
Och jag måste verkligen säga att det var skitkul även fast jag längtar till Hästa något så förfärligt.
Det beror största delen på att jag vill träffa killen igen, fast det är det många i min klass som vill. Men han är min! moahahah

Anyway, vi fick se på och hjälpa till när dom skulle mjölka kossorna. Så det var lärorikt, blev faktiskt lite sugen på och åka upp till Hudik i sommar eftersom min pappas kompis bror har en stor gård där, med mjölkkor precis som denna vi var på idag. Plus att det finns ett spökhus där uppe som min styvfarfar ägde innan han dog, men som nu mest står och ruttnar eftersom dom kvarlevande inte kan komma överens om vad dom ska göra med rucklet.
Ja, vad mer ska man skriva. Tog en massa bilder med mobilen och filmade lite idag också. Så det kanske jag lägger upp när jag har tid.

Juste! Idag gav jag den där hundtavlan till tjejen i min klass som jag hade tecknat den till. Hon visste såklart inte om att jag höll på med den så hon blev verkligen överaskad och glad. Det ledde till att en av mina lärare frågade om jag kunde rita av en av hennes katter och jag kan ju inte säga nej så...ja..ni fattar. Så nu har jag en hel drös med teckningar jag ska teckna, så jag kommer vara sysselsatt nu ett tag framöver iallafall. Hoppas bara inspirationen håller i sig, annars blir det svårt.

Blev ett sent inlägg men så blir det när man fastnar vid något annat.

Ha det så bra allihopa! 
Ciao!!


Tim McGraw - Live Like You Were Dying

2008-03-18 @ 22:03:00




Den är låten är verkligen fin.
Tim McGraw skrev faktiskt den här låten till sin pappa som var en känd basebollspelare. Det ni!
Jag älskar Tim McGraw och country.

Ibland känns det som om jag skulle vilja åka till Nashville, Tennesee. Som är värsta country heaven. Fast det är nog nästan hela södra delen av Amerika, ioförsig.

Dagens Vill Ha

2008-03-18 @ 21:50:56


image321Den här boken vill jag verkligen ha. Även fast den kostar skjortan. Närmare bestämt 616kr för 800 sidor.
För  tillfället så är den slut på adlibris men så fort dom får in den så kommer jag köpa den. Så de så!

Har letat länge efter en bok om koraser men har aldrig hittat någon. Så nu har jag äntligen hittat en, den är ioförsig på engelska men som tur är så älskar jag engelska. och tur är väl det =)

Om boken:

A monumental effort of 25 years research by Marleen Felius, Dutch author and illustrator, has produced a "tour de force"-a book of enormous value unparalleled in scope. In 800 pages laden with color photos, watercolor paintings, illustrations, charts and maps, more than 1000 breeds of cattle-dairy, beef and draft animals-are discussed. Each breed is classified according to geographical distribution, historical background and physical features.

  • Every animal is shown to scale with minute attention to detail.
  • Charts indicate breed lineage and records of crossbreeding.
  • Maps clearly depict the locations and distribution of authentic breeds as well as crossbreds in Europe, Asia, Africa, the Americas and Australia.

This fantastic book, a new standard in agricultural resource and reference, educates and entertains. It is the ultimate voyage of discovery.


Min Första Akrylmålning

2008-03-18 @ 21:24:37


image319
Här är skissen på det som ska bli min första akrylmålning. Den ser lite konstig ut nu men jag hoppas att så fort färgen läggs på så fixar det sig. Bäbisens ansikte är inte heller helt klart, som ni kan se. Så det måste jag göra innan jag börjar färglägga.
Men, vi får se hur det går helt enkelt.

Här är bilden jag ritar av föresten

Photoshoot med mina kattpojkar

2008-03-14 @ 21:23:46


image317



image318

Dagen till ära fick dom bära frack.
Oliver är den äldste, alltså 15 år medans lilla Calle bara är 8år.
Mina gullepöjkar!!

Something

2008-03-14 @ 18:20:44


I WANT HIM!!! Buhuu =( But i'm too shy...

Jag vill tillbaka till Hästa nu! Hur ska jag orka stå ut i fyra veckor?!?

Ett litet klipp på korna på Hästa

2008-03-13 @ 21:03:37





Boytrouble

2008-03-12 @ 20:30:09


Okej, jag har ingen pojkvän...än men jag skulle verkligen vilja ha en. Problemet är bara att jag blir sjukt nervös när jag är bland killar. Jag får inte ur mig ett ord. Så hur ska man då kunna ta kontakt, det är en svår fråga det där.

Jag har kanske inte har nämnt det men den här veckan är jag på Hästa. Och den här veckan är det kor och maskin som gäller. Korna är förstås roligast.
Iallafall, det är en kille som jobbar där nu, en smålänning hehe. Först när jag såg honom i måndags så tyckte jag inte att han var så speciell men nu när man har jobbat lite mer med honom så gillar man honom mer.
Dessutom är han bara 26 år, bara 5 år äldre än mig. Fast det skulle inte förvåna mig om han var upptagen, alla killar man gillar verkar vara det.
Gud vad jag håller på alltså, haha. Drömmer som en tok, men drömmar är ju iförsig bra och ha ibland.

Det här blev verkligen ett nästan lika onödigt inlägg som jag skrev för några dagar sen men ville ju bara skriva av mig lite. Hoppas ni står ut!

image316
Väldigt vacker bild, tycker ni inte?