Fotospecial: Mitt Rum

2008-01-28 @ 22:10:32


Tänkte att ni skulle få se hur jag bor, det kan väl vara lite kul, eller?

                                             
Böcker har jag massor av,       Soffan, som jag tillbringar mycket tid i
men det kanske märks ;)

 
                   Grisar i massor!

image267


Alla bilderna är tagna med min Nikon D40, jag älskar den här kameran!
              Fast jag har då en svart
image272

Westlife will always be in my heart...

2008-01-26 @ 23:02:55


image264



När jag var yngre så dyrkade jag verkligen pojkbandet Westlife till max, det gör jag fortfarande men kanske inte på samma sätt. var jag så galen som man verkligen kan bli, tror faktiskt att jag var på gränsen och bli ett "Crazy Fan". Men som tur var så gick den perioden över, men Westlife och deras musik kommer nog alltid ligga mig varmt om hjärtat.

Det finns bara ett album med dom som jag inte gillar något vidare och det är albumet "Allow Us To Be Frank". Fattar ärligt talat inte vad dom tänkte på. Westlife förknippar man ju med popballader inte med gamla jazz klassiker. Hursomhelst så har dom ju gått tillbaka till popballader nu, som dom gör allra bäst och deras senaste album "Back Home" fullkomligt älskar jag!


 

image266

01: Home
02: Us Against The World
03: Something Right (Min Favoritlåt)
04: I'm Already There
05: When I'm With You
06: Have You Ever
07: It's You
08: Catch My Breath
09: The Easy Way
10: I Do
11: Pictures In my Head
12: You Must Have Had A Broken Heart


Haha, kom just på en grej...

2008-01-24 @ 21:47:32


Jag kan ju visa hur långt jag har kommit på Paul Walker teckningen. Det flöt på bra, en tid men sen när det kom till att rita munnen så är jag completely stuck! Vet inte hur jag ska göra med den där sablans munnen.  Den blir bara missbildad hur jag än gör. Help! =(

image263


Och en sak till, min syrras kanin Hampus har fått i "uppdrag" att göra en av våra kaninhonor i skolan på smällen, haha.
Han är verkligen en Macho Man, tar sitt uppdrag på största allvar även fast han är hela 7 år(!)
Han blev kvar i skolan tills imorgon så att han skulle få umgås med henne. Så vi får väl se om det blir några mini Hampusar. =D *Hoppas*

Bloggtorka

2008-01-24 @ 21:35:32


Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, har det lite tomt med ideer.
Vad tycker ni?

2 Frågor

2008-01-23 @ 23:48:58


Vilken övernaturlig egenskap skulle du vilja ha om du fick välja?

Ja du, det finns många men två(kan ju inte bara nämna en) som jag helst skulle vilja ha är...att kunna se och kommunicera med spöken och att kunna prata med djur.

Vad fascineras du av?

Jag fascineras av (konstigt nog) allt som har med fängelser och mentalsjukhus och sånt där att göra. Och självklart också spöken i alla former. Fråga mig inte varför jag gillar allt det där, jag antar att det är något inom mig. Kanske någon jag var i mitt förra liv. Who knows exactly?


image262

Ändrade planer ang. kameran + hästar

2008-01-23 @ 23:23:43


Nu har jag äntligen köpt min älskade Nikon D40. Jag sa ju att jag inte skulle köpa den förän i Maj någongång men jag såg på mitt konto att jag hade pengar så då slog jag till, hittade den väldigt billigt me. Kostade bara 3990:- så då hade jag råd till en kameraväska också.

Och kameran är verkligen så bra som alla säger. Man får fina bilder med klara färger väldigt lätt. Men nu fattas det bara att det ska bli vår så man kan ta kort på alla fina vårtecken.

Här är några bilder jag tog på Toby med kameran.

image260



Apropå något annat, idag så hade vi som går tredje och fjärde året en liten utflykt kan man säga. Vi fick åka till ett stall där vi fick mocka och ta hand om hästarna, som vi gjorde i några timmar. Sen åkte vi och kollade på vår rektors hästar, en Quarterhäst och en svart stor häst, kommer inte ihåg vad rasen hette..kommer bara ihåg att den hette någonting med horniker eller något liknande. Quartern hette iallafall Skipper och den andra hette Troja. Dom var väldigt fina och snälla. Sen åkte vi tillbaka till skolan och sen bar det av hem. Jag känner mig väldigt trött i kroppen efter den här dagen, men det beror nog på att jag helt enkelt inte är van och vara igång en hel dag. hehe

Nu ska jag se åter igen på ett avsnitt av CSI Miami säsong 4!

Bye!

Toby

2008-01-22 @ 18:11:05


Tänkte att jag skulle visa några bilder på min kära lilla Cavalier Toby

Första Valptiden:

 

Från i somras:



Toebob(som han kallas) och hans kompis Nelson:



Catwoman

2008-01-19 @ 20:29:26


Stormen viner här utanför och regnet piskar, det är när det är sånt här väder som gör att man längtar ännu mer efter våren. Snälla våren, kom nu!!

image252


Idag var jag nere i centrum och köpte tre tjocktröjor, behövde verkligen några nya. Ikväll ska jag se på Catwoman på kanal 5 kl. 21.00. Den har fått så dålig kritik att det nästan inte är sant, men det skiter jag i. Jag brukar alltid älska alla filmer som kritikerna hatar. haha

Terminator: The Sarah Connor Chronicles

2008-01-19 @ 00:32:13


Väldigt bra serie må jag säga, ska se andra avsnittet sen också. Kan verkligen rekommendera den speciellt om man gillar Terminator filmerna. Som jag gör, of course =P

Nu ska jag se på någon film, men ville bara att ni skulle få veta vad jag tyckte.

Serien kommer till Sverige senare i år, finns inget speciellt datum än.

image251

Fixat lite

2008-01-18 @ 23:14:17


Nu har jag hållt på och fixat med bloggen hela kvällen, det är fortfarande mycket kvar som jag vill göra men just nu orkar jag inte mer.
Nu ska jag istället kolla på en ny serie, nämligen Terminator:The Sarah Connor Chronicles, två avsnitt har dom sänt hittills i USA. Läste nu på kanal 5 att premiäravsnittet fick rekordsiffror. Då måste den ju va bra, eller hur? 18 miljoner amerikanare kan ju inte ha fel.
image250
Det här handlar serien om:

The Sarah Connor Chronicles struntar klokt i filmen Terminator 3, och utspelar sig efter händelserna i den mer framgångsrika T2 från 1991. John Connor och mamma Sarah har gömt sig undan myndigheterna i två år, när de får veta att de inte lyckats stoppa Domedagen, bara förskjutit den till år 2011. En ny kvinnlig robot, programmerad att skydda John, övertygar dem till att ta upp kampen mot den mörka framtiden på nytt.

texten tagen från kanal5.se

Jag skriver sen om jag tyckte serien var bra eller inte.

Ha det så bra! XOXO

En sak till....skriv gärna vad ni tycker om min nya design.
Det är kul och få lite kommentarer once in a while.

Forgive Me-Group 1 Crew

2008-01-17 @ 21:16:28




Den är låten ÄLSKAR jag, kan lyssna på den hur många gånger som helst

HUH?!?! =S

2008-01-16 @ 17:57:34


Jag höll på och kollade efter fakta om Sharon Osbourne eftersom jag just har läst ut hennes senaste biografi. Då snubblade jag över det här på engelska wikipedia:



Verkar som om någon väntar på att Sharon Osbourne ska dö. Det var lite creepy, måste jag säga.

Ozzy Osbourne, You Rock!!

2008-01-14 @ 22:32:56


image247

The Man Himself

Jag har suttit och kollat på massa gamla Ozzy Osbourne klipp tills nu på YouTube. Och jag säger bara det, han är verkligen en inspirationkälla för mig, in a good way, of course. Jag menar, tänk att ha gått från att ha varit en fattig mobbad kille med dyslexi och konserationssvårigheter till att bli The Prince Of F*cking Darkness och bli avgudad av en massa människor.  Han har ju självklart det fortfarande svårt. Han blev ju inte av med sina svårigheter bara för han blev rockstjärna.
Men han har verkligen varit med om en hel del och att han har slutat med droger och alkohol, det tycker jag är starkt gjort av honom.  Han har verkligen bevisat att man kan ha det hur pissigt som helst men ändå uppnå stora saker.
Haha...jag önskar att jag kunde låna lite av hans viljestyrka och få ordning på mitt liv. För min viljestyrka ligger verkligen på botten.

En önskan jag har haft länge är och få träffa honom, hoppas jag kommer få det någon gång i framtiden.

Ännu en skoldag..

2008-01-14 @ 16:13:36


image246

Kom nyss hem från skolan, idag gick det lite bättre än förra veckan men det känns fortfarande inte bra. Vet faktiskt inte hur jag ska lösa det.

Imorgon har vi åter igen djur hela dagen. Fan, asså, jag fattar inte varför jag hatar djur helt plötsligt. Jag har ju alltid älskat djur men nu på senare tid så har jag helt tappat intresset för dom, vill inte ens bli djurskötare längre. Som jag ville förut. Vet inte alls vad jag vill bli.

Men jag måste nog gå ner och diska nu, det är rätt mycket disk.

Men ni får ha det så bra, skriver nog mer lite senare.

XOXO

Ozzy Osbourne Is The Shit!!

2008-01-13 @ 19:43:57


image245


MTV håller just nu på och visa Rock Honours Awards 2007 och den dom hedrar är ingen mindre än Ozzy Osbourne. Jag gillar honom! och hans familj. Han är ju hur cool som helst. haha. Jahapp, nu är det visst slut.