Puppy

2008-02-27 @ 23:27:26


image307

Det här är sista bilden jag lägger upp innan den är färdig. Som ni ser så har jag lite kvar av pälsen på bakkroppen. Sen så blir det nog lite mer finjusteringar. Ögat ser nämligen lite "stirrigt ut". Jag har även ändrat underkäken ett X antal gånger pga att den hela tiden ser konstig ut men nu tror jag nog att jag är nöjd.
Så nästa gång jag lägger upp den här teckningen så är det den klara versionen. =P

Gitarrkurs

2008-02-27 @ 21:43:37


Tisdagen den 4 mars börjar en gitarrkurs som jag ska gå på. 
Jag har länge velat lära mig att spela gitarr, trodde jag skulle kunna lära mig själv
så jag köpte en gitarr men jag har inte ens kunnat stämma den!

Så man får hoppas att man lär sig så mycket så möjligt så man kan sitta hemma och plinka =P

Aja, nu ska jag göra några situps för att träna upp mina magmuskler. Syrran ropar för fullt på mig nu så jag ska nog gå.
Bye!

image306

Another ditch in the road...

2008-02-26 @ 20:44:16


rubriken har inget med inlägget och göra men ändå..

Jag brukar inte kolla på Bygglov, för det är inte ett program som passar mig. Men ibland blir det att Tv:n står på när någon annan har kollat och gått därifrån. Och då kan det hända att Bygglov kommer.

Meningen med det här inlägget är att jag vill berätta att  jag gillar verkligen snickaren Matte i Bygglov. Skulle lätt kunna kolla på programmet bara för att se honom, hihi.
Och hur sexigt är det inte med en händig man? haha
För att inte tala om dom där härliga musklerna, jag är helt såld när det kommer till muskler.

image307


Bygglov Willy on the other hand. Det här kanske låter lite elakt men tycker ni inte att han liknar lite en sork? Det tycker iallafall jag =P

image306

Greyhound Pup

2008-02-24 @ 21:13:05


image305

Fan vad man uppdaterar dåligt då..

2008-02-23 @ 23:51:55


Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag SUGER på att uppdatera regelbundet. But i hope you bare with me anyway. Iallafall, den här låten älskar jag, och min syrra börjar gråta så fort hon hör den. Det kallar jag att göra
 en bra låt, tycker ni inte? Och så är dom svenskar, det gör den ju bara ännu bättre, hehe

Takida-Curly Sue


Lyssna och njut!

The New Knight Rider

2008-02-21 @ 00:45:24


Är man glad eller är man! Världens bästa serie har gjort comeback, nämligen Knight Rider! Dom har gjort den i ny tappning, med nya skådespelare och en ny K.I.T.T =O 
Men just nu har dom bara släppt en så kallad "backdoor pilot" det betyder att om den får ett visst antal tittare i USA. Så kommer dom förmodligen göra en serie av den.  Men då vill det ju till att många amerikanare kollar på den. Jag hoppas så jävla mycket att det blir en serie, för annars kommer jag bli väldigt besviken =(
Knight rider is the shit, you know!
Please USA, Make my wish come true!


image296


Serier jag följer

♥ Gossip Girl
♥ Kyle XY
♥ Terminator:The Sarah Connor Chronicles
♥ Life Is Wild
♥ Heroes
♥ CSI Miami
♥ Hannah Montana

3Kontant

2008-02-20 @ 22:06:44


I förrgår så beställde jag 3kontant och idag fick jag en avi på att den har kommit till mitt utlämningsställe. Så imorgon ska jag gå hämta det, då kan jag äntligen använda min syrras förra sony ericsson eftersom den är låst till Tre. Och köpa kontantkort på Tre var billigare än att låsa upp den.

image301

Nu ska jag tvätta håret snabbt och sen blir det till att titta på Knight Rider backdoor piloten(LOVES!). Igår var jag för trött för att orka, hehe

Idrottsdag + Hunddag

2008-02-20 @ 20:51:11


Idag har varit en väldigt bra dag. Vi fick ju som bekant ta med oss vår egen hund om man hade någon. Så jag tog med Tobban, hehe. Sen åkte vi buss till en kohage inte så långt ifrån skolan, där alla hundarna fick springa fritt. Det var sju hundar, så vi var ganska många. Kändes faktiskt lite som ett hunddagis, som skolan faktiskt har funderat lite på och starta. Men säkert så kommer jag nog ha gått ut när det blir klart.

Tillbaka till saken, Toby blev förövrigt förtjust i Cissi, en blandning mellan flatcoat, schäfer och labrador. Han gnydde åt henne och var allmänt gullig, följde henne vart hon än gick. Jag glömde förstås kameran som vanligt, så det vart inga bilder, så typiskt mig! Men jag kan ändå berätta vilka hundarna var...

Toby som är en Cavalier.
Lucifer som är en Jack Russell. Med hur mycket energi som helst.
Cissi, se ovan. Otroligt snäll och gullig, Med pussar som räckte till alla.
Mischa som är en silvergrå Grand Danois. Väldigt lugn och snäll stor dam.
Bonzo, en ljusbrun labrador. Hade lika mycket energi som Lucifer, om än mer
Tessan, vet inte riktigt vad hon var för ras
Luna, en irlänsk terrier, med lika mycket energi som Bonzo och Lucifer tillsammans.

Vi kommer nog göra om det här någon mer idrottsdag, så då får jag fan inte glömma kameran. Såg ju saker och situationer hela tiden som jag ville ta kort på. =(

Idrottsdag

2008-02-20 @ 20:12:33


Jag kommer skriva om min dag om en stund, har lite saker jag måste ta tag i bara. =P

The Sad Truth

2008-02-19 @ 15:49:07


Vi har misstänkt länge att Toby inte ser så bra, eftersom han ibland går in i saker och inte riktigt ser oss när vi ropar. Så idag var vi hos veterinären och han blev undersökt av en ögonspecialist som konstaterade att han har väldigt dålig syn. Så dålig att han kommer bli HELT blind snart.

Så hela vår familj är lite nere just nu. Vem skulle inte vara det?

image300


Sannolikheten att man kan operera är nog inte så stor heller plus att det kostar 25-30 000 kr per öga. Och det har inte vi. Man kan ju inte heller räkna med att han blir bra ändå. För vad som helst kan ju hända. Som man har märkt nu.  Men det ända man kan göra i en sån här situation är ju att tänka att det kommer fixa sig, för hundar klarar sig ju lättare utan sin syn än vad vi människor gör.

Aja, vi får se vart det här leder, men jag tror på att Toby kommer att klara det. Man får ju hoppas iallafall.

Nu ska jag snart gå ner till centrumet och handla matsäck till imorgon eftersom det är idrottsdag. Och vi ska vandra. Toby ska med också, för dom som har hund fick ta med sin om dom ville. Så det ska bli värsta kul!
Men det här kommer ändå ligga i bakhuvudet och gnaga. =(

P.s Gjorde en liten fuling och ringde och sa att jag var sjuk till skolan, för att jag ville följa med till veterinären. Tror inte jag hade fått ledigt för det om jag hade frågat. Så man får väl hoppas att dom lärarna som läser min blogg inte blir sura nu.  D.s

En nytvättad Toby med lejonman

2008-02-18 @ 22:48:25


image298
Såhär långt har jag kommit nu på teckningen och det går sakta framåt. Allt för att den ska bli så bra som möjligt.


Såg även alldeles nyss att det har kommit några nya läsare, så därför ville Toby välkomna alla er med en bild på honom som nytvättad.
image299
Ser ni hans bröstpäls? Jag tycker det ser ut som han har lejonman. Naaaw, han är så gullig när han blir fönad(som han blir på den här bilden). Han riktigt njuter av det =P Min lilla gullepöjk!

Top Secret Project: CSI Jackan

2008-02-18 @ 22:30:51


Hahaha...det låter coolare än vad det är faktiskt. Men vill man göra sin blogg lite mer intressant så funkar det ju och skriva sådär.


image297
Skämt å sido,  här är alltså mitt nya projekt.
Jag ska alltså sy bokstäverna som bildar "CSI" med gul tråd på min jacka. Jag har redan sytt på ett FBI märke så då tyckte jag bara att det fattades CSI. Men som ni kanske vet så är det rätt ovanligt med stora snygga CSI tryck på marknaden så då får man hel enkelt gör sitt eget. Men det är ju bara roligt, för då blir det ju bara jag som har just en sån där jacka.
Men igår så märkte jag att vanlig tunn sytråd inte funkade, så då måste jag ta och köpa en lite tjockare tråd, och bara hoppas på att det funkar då istället.
Wish Me Luck!

Top Secret

2008-02-17 @ 18:23:56


Håller på med ett hemligt projekt som innefattar min jacka, vad det är få ni se lite senare. hihi

Fan vad jag älskar dom här killarna!

2008-02-17 @ 15:12:43





Ett Litet Smakprov

2008-02-16 @ 20:13:13


image295

Här är då bilden jag håller på och tecknar just nu. Det ska bli en födelsedagspresent. Så jag hoppas inte hon som ska få den läser min blogg just nu. Men jag tror inte hon gör det, för hon har inte nämnt någonting om att hon har gjort det iallafall. Det ska föreställa en greyhoundvalp om ni undrar.
Måste faktiskt erkänna att jag gillar den väldigt mycket och det är nog mycket papprets förtjänst. Pappret jag använder heter Bristol och är ett väldigt glansigt papper, som gör att hela bilden får en mycket mjukare look. Nackdelen är bara att man måste verkligen anstränga sig för att få till dom mörka partierna.

Skriv gärna vad ni tycker, för jag värdesätter verkligen allas åsikter =)