The Sad Truth

Datum:  2008-02-19 Klockan:  15:49:07
Vi har misstänkt länge att Toby inte ser så bra, eftersom han ibland går in i saker och inte riktigt ser oss när vi ropar. Så idag var vi hos veterinären och han blev undersökt av en ögonspecialist som konstaterade att han har väldigt dålig syn. Så dålig att han kommer bli HELT blind snart.

Så hela vår familj är lite nere just nu. Vem skulle inte vara det?

image300


Sannolikheten att man kan operera är nog inte så stor heller plus att det kostar 25-30 000 kr per öga. Och det har inte vi. Man kan ju inte heller räkna med att han blir bra ändå. För vad som helst kan ju hända. Som man har märkt nu.  Men det ända man kan göra i en sån här situation är ju att tänka att det kommer fixa sig, för hundar klarar sig ju lättare utan sin syn än vad vi människor gör.

Aja, vi får se vart det här leder, men jag tror på att Toby kommer att klara det. Man får ju hoppas iallafall.

Nu ska jag snart gå ner till centrumet och handla matsäck till imorgon eftersom det är idrottsdag. Och vi ska vandra. Toby ska med också, för dom som har hund fick ta med sin om dom ville. Så det ska bli värsta kul!
Men det här kommer ändå ligga i bakhuvudet och gnaga. =(

P.s Gjorde en liten fuling och ringde och sa att jag var sjuk till skolan, för att jag ville följa med till veterinären. Tror inte jag hade fått ledigt för det om jag hade frågat. Så man får väl hoppas att dom lärarna som läser min blogg inte blir sura nu.  D.s


Zara Z

När min hund opererade sina ögon när han hade cray eye som betyder körsbär-öga.
Så skulle det kosta 1500 kr i Sthlm, så vi åkte til Örebro istället för det är mycket billigae o dom är mycket duktigare där o vet sin sak, där kostade det 800 kr för båda ögonen.
Ett tips bara...

Datum:2008-02-19 Tid:20:19:00
Blogg: http://absooolut.blogg.se
KOMMENTERA



Namn:
Remember Me?

Din Bloggadress, tack! =D

Säg vad du har på hjärtat, vännen! =)