GTA IV, I'm waiting for you!

2008-04-30 @ 21:45:15


image346


Jag har ju som bekant väntat på att GTA IV skulle släppas ända sen i höstas när spelet egentligen skulle ha kommit. Och nu släpptes det äntligen igår, men då var det självklart något annat som satte käppar i hjulet för mitt älskade spel.

Jo, jag hade ju förhandsbokat GTA IV Special Edition, där man får lite extra saker med spelet. Så i måndags ringde dom från Gameshop och sa att Special Edition paketet hade blivit försenat från leverantören. Och så undrade dom om jag ville ha det vanliga spelet  istället eller om jag ville vänta tills dom fick special edition paketen.

Jag sa ju självklart att jag ville vänta för jag har ändå längtat till och få det där i flera månader, vad gör några dagar liksom? För det var just det det skulle ta, några dagar upp till en vecka.
Sååå....man får väl hoppas att det dimper ner en avi i brevlådan på fredag eller så får man väl stå ut till nästa vecka.
Men jag måste verkligen säga att det är svårt, överallt pratas det ju om spelet

Sånt här gör att man vill bli ännu bättre

2008-04-26 @ 23:52:41


Vad tycker ni om den här bilden? Snygg va?
(Det är inte ett foto, utan en väldigt bra gjord blyertsteckning)
Teckningen är i A2 format, alltså väldigt stoor.
Och hon la ner 200 timmar på den, kan ni tänka er??....200 timmar, det är inte lite det.

Hon som har gjort den kan ni kolla in  H Ä R

Föreställer Jason Bourne

image344

Jag tycker den är helt fantastisk. Och detaljerna är helt underbara, här ser man vad lite detaljer kan göra. Är själv ganska lat när det kommer till detaljerna på mina teckningar, men jag håller på och bättra mig på den fronten.


Teckning på fri hand

2008-04-26 @ 23:31:21


image343

Jag har ett väldans problem med att börja med nya teckningar. Jag skjuter upp det hur länge som helst, bara för att jag för det första vill ha en så bra bild som möjligt och rita av och för att jag helt enkelt är väldigt lat. Det resulterar i att jag till slut kanske tappar tecknarlusten för ett tag eller som igår, att jag känner att jag bara måste rita nåt men att jag bara inte orkar sitta och mäta ut ett rutsystem.

Den här bilden började jag med igår, genom att bara titta på en bild och sen rita av det jag ser. För det är så det är, man ska rita det man ser, inte det man tror att man ser.
Gillar bilden väldigt mycket, blev faktiskt lite chockad själv att jag har blivit så bra på så kort tid. Förut hade jag aldrig kunnat teckna såhär bra på fri hand.

Tillökning på skolan

2008-04-26 @ 23:08:32


Det har varit lite av en bloggpaus här, och det beror mest på att jag har sörjt Oliver och därav inte haft någon vidare lust att skriva nåt. Det är ju inte så att någon saknar att jag skriver ändå, så. Eller??

Men iallafall, jag har haft fullt upp också, har inte bara sörjt ska ni veta.  Men mår lite bättre nu för er som undrar.
Vi har nämligen fått tillökning på skolan i form av små söta lamm. Vi har två tackor och den äldsta, Lisa,  fick tre lamm mellan den 17 och 18 april. Det blev två tacklamm och ett bagglamm. Tacklammen har vi döpt till Rakel och Mini.Och bagglammet heter James, eftersom hans pappa hette Bond.

Bambi, den andra tackan skulle ha fött den 30 april men istället så födde hon ett bagglamm förra veckan. Det lammet döpte vi till Jackson, gulligt va? Har tyvärr inte hunnit ta någon bild på honom än, men det kommer.
Mini är min favorit, för hon är verkligen liten och såå gullig att man skulle kunna pussa ihjäl henne. Men vi får inte klappa dom för mycket nu när dom inte är så gamla än, men snart så kanske....

image340
   
image341

image342

R.I.P Oliver

2008-04-21 @ 22:37:27


image339
Jag kommer alltid att älska dig!

Renovering av trappan

2008-04-20 @ 20:53:29


Det här är vad jag och min syrra har sysslat med i flera veckor nu.

image336


image337
Finns väl inte så mycket mer och säga än att det tar väldigt lång tid. Men det är väldigt roligt också.


Helt Klar

2008-04-18 @ 20:59:37


image335

Nu är Toby helt klar, så mycket nöje!

Toby Again! Och Björn Gustafsson

2008-04-17 @ 22:02:49


314657-334

Nu är jag snart klar med Toby, som ni kanske ser. Har bara lite finjusteringar kvar. Är väldigt nöjd med den här bilden, brukar inte vara det så. Det är bra.

Och idag så köpte jag nya FRIDA. Och vet ni vad man fick med??
Jo, man fick inte bara en utan TVÅ(!) Björn Gustafsson planscher. Snacka om att jag blev glad, för nu kan jag äntligen teckna av honom. Har velat det hur länge som helst men det har inte funnits någon bra stor bild med honom på nätet.

Men hans porträtt får vänta lite för innan så ska jag hinna med och rita några bilder på olika djur som flera personer har beställt. Så jag har fullt upp på tecknarfronten med andra ord. Men det är bara kul för jag utvecklas och lär mig saker hela tiden, ju mer jag tecknar.

Nu blev det väldigt mycket prat om mitt tecknande men det kan inte hjälpas, för det är ju det jag lever för.

Until Next Time....See Ya!!

I Hate This! I F*cking Hate This!

2008-04-16 @ 20:56:59


Idag var det sista dagen på Hästa. Och det känns rent ut sagt skit!
Jag menar, jag som hade sett fram emot att vara på Hästa hela den här veckan och sen vecka 18. Nej, det blir inget Hästa vecka 18 heller som det var planerat.

ÅHHH!!!..är så frustrerad just nu att jag skulle kunna slänga något i väggen. Men jag kommer säkert ångra det sen, så jag gör nog inte det.

Inget går som jag vill, allt är bara emot mig! Livet är piss just nu bara så ni vet. Klarar inte av att hålla det inne längre. Orkar inte försköna mitt liv för att alla som läser min blogg ska tro att jag mår skitbra, för det gör jag inte. Det är såhär jag känner nästan varje dag, så till slut måste man bara avreagera sig. Som jag gör nu. 
Detta inlägg hade inte så mycket mening mer än att jag ville få sagt hur jag tyckte om att det inte blir några mer veckor på Hästa.

Nu ska jag fortsätta rita och sen kolla på någon film. Hoppas det kan få mig och må bättre. Fast jag tror det bara hjälper för stunden. Tråkigt nog.

image333

R.I.P Engla

2008-04-14 @ 20:45:50


Hemskt att sånt här ska behöva hända. Man ska ju kunna cykla hem på eftermiddagen, som hon gjorde. Utan att behöva riskera att bli tagen av en sån där man och sen bli mördad. Det är verkligen en hemsk värld vi lever i. Och den verkar bara bli värre och värre tycker jag.

Bra låtar som är med i FATF: Tokyo Drift

2008-04-14 @ 17:10:58




Dj Shadow feat. Mos Def-Six Days




Juelz Santana-There It Go(The Whistle Song)




Far East Movement-Round And Round




Don Omar-Conteo


Räknande kråkor- Big Yellow Taxi

2008-04-14 @ 16:16:37




Gillar den här låten skarpt!
Och om man lyssnar lite noga så låter det som om dom sjunger om miljöförstöring och sånt
.
Mucho bra!


Ja...så kan det gå

2008-04-14 @ 15:18:38


image332

Läs hela artikeln H Ä R

Den här killen har jag gått i samma skola som i högstadiet, så jag känner inte honom personligen men det var lite kul att dom skriver om Huddingebor i aftonbladet ibland, tycker jag.
Men en sak han borde veta är ju, att poliser ska man inte mucka med, för då får man tio gånger så mycket tillbaka, eller kanske inte just tio gånger så mycket men ni fattar nog vad jag menar.


Mr. Toby

2008-04-13 @ 19:28:01


Här är teckningen jag håller på med just nu. Toby med en morot i munnen.

Den här teckningen var egentligen inte planerad för jag visste inte vad jag skulle rita när jag vart klar med Hereford teckningen, så då tog jag första bästa bild jag fick tag på för att min inspiration skulle hålla sig uppe. Fast jag har ju såklart en hel drös med förfrågningar på teckningar som måste göras. Så det får jag börja med snart. Det är kul och rita när man känner att andra gillar det man gör. Och när man själv märker att man utvecklas och blir bättre. För jag har blivit bättre, och jag siktar på att bli ännu bättre. Så de så! =P

314657-332

Hereford

2008-04-11 @ 18:32:35


image330

Jag har ju inte skrivit på flera veckor nu och det beror mest på att jag helt enkelt inte haft någon vidare lust men, lusten börjar sakta komma tillbaka. Så tills vidare får ni beundra denna teckning som jag gjorde klart i veckan.