Onsdag-Skansen + Gwen Stefani Konsert

Datum:  2007-10-12 Klockan:  21:29:09
Hej Igen!

Den här dagen så åkte vi alla till Skansen fast först var vi tvungna att mata djuren. Men sen när vi hade gjort det så bar det av till Skansen. När vi kom dit så började vi med att äta matsäcken som vi hade med oss. Nån pastasallad. Lite halvgott sådär. När vi var klara så skulle vi först gå och kolla när dom pratade om lappugglan. Dom var så roliga, för det landade en häger på deras nättak och dom såg dom ut som dom gör på första bilden. haha som en stock eller gren=P

       

Sen fick vi gå och kolla på djuren lite hur vi ville men vi skulle träffas vid vargarna  och järvarna runt kl. 14:00 för då skulle dom prata om dom. Vi hade fått en lapp med olika frågor som vi skulle fylla i också. Och så hade vi blivit tilldelade ett djur som vi skulle skriva om. Ja, sen så lyssnade vi på när dom pratade om vargarna och järvarna och sen var det dags att sluta.

Här kommer lite mer bilder från dagen....

         


På kvällen så gick jag på Gwen Stefani konserten med Cia. Den var väldigt bra även fast jag inte är crazy i Gwen Stefani. Men låtarna är bra. Hon sprang ut i publiken och upp där vi satt eller hon kanske var en meter ifrån oss och det var häftigt tycker jag. =)

xoxo

KOMMENTERA



Namn:
Remember Me?

Din Bloggadress, tack! =D

Säg vad du har på hjärtat, vännen! =)